anderen over mij

Miranda Timmermans, voorzitter Velon, Vereniging van Lerarenopleiders

Ik wil Nicoline allereerst danken voor alles wat ze de afgelopen maanden voor Velon heeft gedaan. Ze heeft zich in korte tijd ingewerkt in onze vereniging en het bureau en de processen op orde gebracht en gemanaged. Dat heeft ze gedaan met daadkracht en passie; en met humor. Ze heeft ons heel snel leren kennen en vanuit wie we zijn en waar we voor staan haar taak ingevuld. Ze is snel en proactief. Daarnaast is ze een heel fijn mens om mee samen te werken. Dat gaat heel makkelijk. Nogmaals dank voor alles. Ik kan haar aanraden bij verenigingen die even een groot of klein zetje nodig hebben.

 

Suzanne Laszlo, algemeen directeur UNICEF Nederland

Nicoline is een energieke manager die je graag in je team wilt hebben. De kracht van Nicoline zit in haar open communicatieve vaardigheden en haar drive om te verbinden. Pragmatisch, constructief, kritisch en oplossingsgericht. Nicoline heeft zowel mondeling als schriftelijk gevoel voor taal en kan daarmee haar omgeving als geen ander inspireren en enthousiasmeren.

 

Bart de Ruigh, manager Bedrijfsvoering UNICEF Nederland

Nicoline brengt heel veel energie in de organisatie. Haar vrolijkheid en lichtvoetigheid werken aanstekelijk. Nicoline is opgeruimd, verbindend en resultaatgericht. Voor elk probleem is bij haar spoedig een oplossing gevonden. In situaties waarin verandering aan de orde is, is Nicoline op haar best. Het was erg positief met haar in het team te werken.

 

Frank Tebbe, voormalig Hoofd Communicatie van het Nederlandse Rode Kruis

Nicoline is een ongelooflijke bron van energie en daarmee een buitengewoon prettig mens om mee samen te werken. Haar aanstekelijk enthousiasme combineert ze met een vermogen om zeer planmatig te werk te gaan - en daar ben ik dan wel eens jaloers op. Ze is sterk in het analyseren van problemen, maar heeft tegelijkertijd een hands on mentaliteit en een kordaatheid om ze ook op te lossen.

Haar klaterende lach en niet aflatende vrolijkheid maken zelfs de somberste dag weer een beetje aangenamer. In haar rol als manager verenigingszaken, in tijden van grote veranderingen geen gemakkelijke positie, heeft ze binnen het Rode Kruis bij medewerkers en vrijwilligers een grote waardering en veel vertrouwen opgebouwd. Het is kortom heel fijn Nicoline als collega te hebben.

 

Mascha van Mourik, voormalig Vrijwilligersmanager van het Nederlandse Rode Kruis

Ik heb Nicoline leren kennen als een dynamische en inspirerende vrouw, met veel energie en een warm hart voor mensen. Ze heeft oog voor de ander, luistert naar de ander en staat klaar voor de ander als je haar nodig hebt. Daarnaast heeft ze ook de kracht om je los te laten, het jou zélf te laten ervaren en mogelijk je neus te stoten. Ze benadert uitdagingen met het zien van mogelijkheden en creëert teamgevoel door mensen samen te brengen en te verbinden. Ze heeft mij weten te prikkelen en te stimuleren om nog meer uit mijzelf te halen. Bedankt Nicoline, ik heb genoten van onze samenwerking met altijd een flinke lach erbij.